SERIE A

Η Τορίνο "δένει" τον Μπελότι με ρήτρα-μαμούθ

Η Τορίνο "δένει" τον Μπελότι με ρήτρα-μαμούθ

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την Τορίνο ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντρέα Μπελότι για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει και ρήτρα-μαμούθ. (VIDEO)

Ο Αντρέα Μπελότι αποτελεί ένα απ' τα πιο "καυτά" ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν δεν έχει αφήσει αδιάφορες τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ήδη, η Άρσεναλ, η Έβερτον κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο 22χρονος επιθετικός μετράει 10 γκολ σε 12 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με την Τορίνο, ενώ με την εθνική Ιταλίας (στην οποία έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Σεπτέμβριο) έχει 3 τέρματα σε 5 αγώνες.

Οι άνθρωποι της "γκρανάτα" γνωρίζουν την... πέραση που έχει ο ποδοσφαιριστής τους. Γι' αυτό το λόγο, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ανανέωση τη συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2020, ενώ στο νέο θα συμπεριληφθεί και ρήτρα-μαμούθ ύψους 90-95.000.000 ευρώ.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ