SERIE A

Η Νάπολι κυνηγάει το ρεκόρ της ομάδας του Μπιγκόν!

Η Νάπολι κυνηγάει το ρεκόρ της ομάδας του Μπιγκόν!

Η Νάπολι θέλει νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ για να ανέβει μόνη στην κορυφή της Serie A αλλά ακόμα και με ισοπαλία ισοφαρίζει ένα σπουδαίο ρεκόρ από την εποχή του.... Μαραντόνα. Διαβάστε το story.

Η φετινή Serie A ξεκίνησε άσχημα για τη Νάπολι καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σασουόλο στην πρεμιέρα όμως από τότε η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι όχι μόνο αγνοεί τη λέξη ήττα αλλά έχει φτάσει στο σημείο να "μιλάει ανοιχτά" για πρωτάθλημα.

Απόδειξη το εκπληκτικό αήττητο σερί που "τρέχει" εδώ και 17 αγώνες σε πρωτάθλημα και Europa League με απολογισμό 13 νίκες και 4 ισοπαλίες, με τους "παρτενοπέι" να αντιμετωπίζουν απόψε το βράδυ (30/11) μία τεράστια πρόκληση υποδεχόμενοι την Ίντερ.

Σε περίπτωση που βγουν νικητές από το ντέρμπι του "San Paolo" θα προσπεράσουν την Ίντερ και θα ανέβουν για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του πρωταθλήματος (θα έχουν 31 πόντους έναντι 30 των "νερατζούρι") ενώ ακόμα και αν έρθουν ισόπαλοι θα καμαρώνουν για την ισοφάριση ενός ιστορικού ρεκόρ.

Η Νάπολι κυνηγάει το ρεκόρ της ομάδας του Μπιγκόν!

Αυτό αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα έχουν μείνει αήττητοι, με το ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου να είναι τα 18 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα από τη σεζόν 1989-1990.

Τότε προπονητής της ομάδας ήταν ο Αλμπέρτο Μπιγκόν (πέρασε από τη χώρα μας μεσούσης της σεζόν 1999-2000 για να καθήσει στον πάγκο του Ολυμπιακού) ενώ ήταν η τελευταία σεζόν που η Νάπολι κατέκτησε το σκουντέτο έχοντας για απόλυτο σταρ τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η Νάπολι κυνηγάει το ρεκόρ της ομάδας του Μπιγκόν!

Σημειώνεται πως αν δεν χάσει στο σπίτι της από την Ίντερ (τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν το 1997!) θα κλείσει 3 ολόκληρους μήνες αήττητη (το εντυπωσιακό σερί της έχει ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου) ενώ σε αυτό το διάστημα έχει πανηγυρίσει μεταξύ άλλων νίκες απέναντι σε Γιουβέντους, Μίλαν, Φιορεντίνα και Λάτσιο.

Η Νάπολι στα τελευταία 17 παιχνίδια της:

30 Αυγούστου: Νάπολι - Σαμπντόρια 2-2

13 Σεπτεμβρίου: Έμπολι - Νάπολι 2-2

17 Σεπτεμβρίου: Νάπολι - Μπριζ 5-0

20 Σεπτεμβρίου: Νάπολι - Λάτσιο 5-0

23 Σεπτεμβρίου: Κάρπι - Νάπολι 0-0

26 Σεπτεμβρίου: Νάπολι - Γιουβέντους 2-1

1 Οκτωβρίου: Λέγκια Βαρσοβίας - Νάπολι 0-2

4 Οκτωβρίου: Μίλαν - Νάπολι 0-4

18 Οκτωβρίου: Νάπολι - Φιορεντίνα 2-1

22 Οκτωβρίου: Μίντιλαντ - Νάπολι 1-4

25 Οκτωβρίου: Κιέβο Βερόνα - Νάπολι 0-1

28 Οκτωβρίου: Νάπολι - Παλέρμο 2-0

1 Νοεμβρίου: Τζένοα - Νάπολι 0-0

5 Νοεμβρίου: Νάπολι - Μίντιλαντ 5-0

8 Νοεμβρίου: Νάπολι - Ουντινέζε 1-0

22 Νοεμβρίου: Ελλάς Βερόνα - Νάπολι 0-2

26 Νοεμβρίου: Μπριζ - Νάπολι 0-1

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ