SERIE A

Η Νάπολι αποκάλυψε τη ρήτρα του Ιγκουαΐν

Η Νάπολι αποκάλυψε τη ρήτρα του Ιγκουαΐν
PHOTOGRAPH: CESARE ABBATE/EPA

Η Νάπολι απάντησε στα σενάρια περί πώλησης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, δίνοντας στη δημοσιότητα το ποσό που απαιτείται να δώσει μία ομάδα αν θέλει να πάρει τον Αργεντίνο. Το νούμερο ζαλίζει...

Σενάρια που είδαν την Πέμπτη το φως της δημοσιότητας έφεραν τη Μίλαν να ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 60.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και να κάνει μεταγραφική ρελάνς μετά τις αρκετές "ήττες" που δέχτηκε από αρκετούς ανταγωνιστές (βλ. Κοντογκμπία από Ίντερ) ομως η Νάπολι μόνο διατεθειμένη δεν είναι να δώσει τον Αργεντίνο.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την οργισμένη τοποθέτηση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως όχι μόνο οι "παρτενοπέι" δεν αφήνουν το μεγάλο αστέρι τους στην επίθεση αλλά θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση από όποιον επιθυμεί να τον αποκτήσει.

"Η Νάπολι θέλει να κάνει μία επίσημη τοποθέτηση: με αφορμή διάφορα άρθρα στις εφημερίδες όπου γίνεται λόγος για πιθανή πώληση του Ιγκουαΐν, η διοίκηση ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 94 εκατομμυρίων και 736 χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όποιος θέλει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καταθέσει αυτό το ποσό στα ταμεία του συλλόγου", δηλωσε το αφεντικό των Ναπολιτάνων.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ