SERIE A

Η Μπολόνια απέλυσε τον Ντοναντόνι και παίρνει Ιντζάγκι

Η Μπολόνια απέλυσε τον Ντοναντόνι και παίρνει Ιντζάγκι
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι αποτελεί παρελθόν για την Μπολόνια μετά από τρεις σεζόν, με τον σύλλογο να "φορτσάρει" για την πρόσληψη του Φίλιπο Ιντζάγκι.

Μετά από τρεις σεζόν στο "τιμόνι", η Μπολόνια απέλυσε τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, μετά από το πλασάρισμα στη 15η θέση της φετινής Serie A με τέσσερις βαθμούς απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, πλήρωσε το "μάρμαρο" για την κακή σεζόν.

"Θεωρώ τον Ντοναντόνι εξαιρετικό προπονητή, ο οποίος έδωσε στον σύλλογό μας μία σημαντική και αξιόλογη συνεισφορά. Αισθανθήκαμε, όμως, ότι μετά από τρία χρόνια, ο κύκλος του στην Μπολόνια έφτασε στο τέλος, παρά την αφοσίωση και τους δεσμούς που εκείνος και το επιτελείο του πάντα έδειχναν. Του εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια της καριέρας του", δήλωσε ο πρόεδρος των "ροσομπλού", Τζόι Σαπούτο.

Ο διάδοχός του εδώ και μέρες ακούγεται έντονα πως θα είναι ο νυν προπονητής της Βενέτσια, Φίλιπο Ιντζάγκι, που πέρυσι την οδήγησε σε προβιβασμό στη Serie B και φέτος στα playoffs προβιβασμού στη Serie A όπου αποκλείστηκε από την Περούτζια.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ