SERIE A

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λομπάρντι

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λομπάρντι

Ο Κριστιάνο Λομπάρντι σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Λάτσιο και στο τέλος του αγώνα με την Αταλάντα συγκίνησε άπαντες, με την αφιέρωση στον αδερφό του που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή.

Το ματς στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα βρήκε τον νέο επιθετικό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, να ανοίγει λογαριασμό στο σκοράρισμα με τους "αετούς", όμως ένας άλλος παίκτης των πρωτευουσιάνων ήταν εκείνος που κατάφερε να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Αυτός ήταν ο Κριστιάνο Λομπάρντι, ο οποίος συμπλήρωσε μόλις πριν από τέσσερις ημέρες 21 χρόνια ζωής, με τον Ιταλό νεαρό επιθετικό να ενημερώνεται μέσα στην εβδομάδα από τον Σιμόνε Ιντσάγκι πως θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας (αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του συλλόγου) και τον ίδιο να δικαιώνει 100% τον προπονητή του.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λομπάρντι

Σκόραρε στο 33ο λεπτό (έγραψε το 3-0 για την ομάδα του) παίρνοντας το "ριμπάουντ" μετά την απόκρουση του Σπορτιέλο σε σουτ του Ιμόμπιλε και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στη Serie A με την Λάτσιο και βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή!

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το γεγονός που έκανε πολλούς να καταγράψουν στη μνήμη τους το όνομα του Ιταλού επιθετικού αλλά και οι συγκινητικές δηλώσεις που έκανε στο φινάλε της αναμέτρησης ( νίκη 4-3 για την Λάτσιο) στο "Stadio Atleti Azzurri d'Italia".

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Λομπάρντι

"Η συγκίνηση ήταν τεράστια, είχα ένταση, το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ένιωθα τον προπονητή να με φωνάζει, πιστεύει πολύ σε μένα. Η ζωή δεν σου δίνει πάντα τα σωστά φύλλα αλλά θα πρέπει πάντα να βάζεις στόχο την κορυφή. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα επαγγέλματα στον κόσμο.

Αφιερώνω το πρώτο μου γκολ στον αδερφό μου, από την ημέρα που τον έχασα (σ.σ. το 2013 έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Μαουρίτσιο) όλα αυτά που κάνω και θα κάνω είναι για αυτόν", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αταλάντα - Λάτσιο (3-4)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ