SERIE A

Η γκολάρα του Ιμόμπιλε στη Σαρδηνία

Lazio's Ciro Immobile, center, jubilates after scoring during a Europa League group K soccer match between Vitesse and Lazio at the Gelredome Arena in Arnhem, Netherlands, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Lazio's Ciro Immobile, center, jubilates after scoring during a Europa League group K soccer match between Vitesse and Lazio at the Gelredome Arena in Arnhem, Netherlands, on Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Λάτσιο ισοφάρισε σε 2-2 την Κάλιαρι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης στο "Sardegna Arena", με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ με ψηλοκρεμαστό τακουνάκι! (video)

Για την 28η αγωνιστική της Serie A, η Λάτσιο ταξίδεψε στη Σαρδηνία για να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι και μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα της Ρώμης έβλεπε κατάφατσα την ήττα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ήρθε ο Τσίρο Ιμόμπιλε να επιβεβαιώσει την καταπληκτική σεζόν που πραγματοποιεί με την φανέλα των "λατσιάλι".

Και όχι απλά γιατί ισοφάρισε για το τελικό 2-2 στο "Sardegna Arena", σώζοντας τουλάχιστον έναν βαθμό για την ομάδα του, αλλά γιατί το έκανε και με ένα καθ' όλα εντυπωσιακό τρόπο.

AP Photo/Peter Dejong

Ας μιλήσει η εικόνα...

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ