SERIE A

Η Γιουβέντους προσέφερε τον Γιορέντε στη Μίλαν!

Η Γιουβέντους προσέφερε τον Γιορέντε στη Μίλαν!

Ο Φερνάντο Γιορέντε δύσκολα θα παραμείνει στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να προτείνει τον Ισπανό φορ ακόμα και στη Μίλαν. Διαβάστε το story.

Τις δύο τελευταίες σεζόν ο Φερνάντο Γιορέντε κατέκτησε 3 τίτλους (2 πρωταθλήματα-1 Κύπελλο) και πήρε μέρος σε έναν τελικό Champions League με τη Γιουβέντους, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έχει μεν δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τους "μπιανκονέρι" ωστόσο πρόθεση των τετράκις πρωταθλητών Ιταλίας είναι να τον πουλήσουν για να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου αλλά και να απαλλαχτούν από το υψηλό κασέ του, το οποίο είναι 4.500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Είναι μάλιστα τέτοια η επιθυμία της Γιουβέντους να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον 30χρονο σέντερ φορ ώστε μέσω του γενικού διευθυντή της Μπέπε Μαρότα αλλά και του εκπροσώπου του παίκτη τον πρότειναν και σε μία εκ των άμεσων ανταγωνιστών τους για το σκουντέτο, τη Μίλαν.

Η Γιουβέντους προσέφερε τον Γιορέντε στη Μίλαν!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γιορέντε αρέσει στον νέο τεχνικό των "ροσονέρι" Σίνισα Μιχάιλοβιτς, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να περιμένει πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα γίνει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να αποτελεί το διακαή πόθο της ομάδας του για τη γραμμή κρούσης.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ