SERIE A

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε τον αντι-Ροντρίγκες

German Fabian Delgado of Argentina's Rosario Central, left, fights for the ball with Vitor Hugo of Brazil's Palmeiras during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Thursday, March 3, 2016. (AP Photo/Andre Penner)
German Fabian Delgado of Argentina's Rosario Central, left, fights for the ball with Vitor Hugo of Brazil's Palmeiras during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Thursday, March 3, 2016. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Βίτορ Ούγκο από την Παλμέιρας είναι ο αντικαταστάτης του Γκονσάλο Ροντρίγκες στο κέντρο της άμυνας της Φιορεντίνα, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Γκονσάλο Ροντρίγκες αποχωρεί από τα στόπερ της Φιορεντίνα μετά από πέντε χρόνια και ενδέχεται να καταλήξει στον Ολυμπιακό, ωστόσο η Φιορεντίνα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και ανακοίνωσε τον διάδοχό του, Βίτορ Ούγκο.

Ο 26χρονος στόπερ αγωνιζόταν στην Παλμέιρας από το 2015 και αποκτήθηκε από τους "βιόλα" έναντι 8.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Βίτορ Ούγκο άρχισε την καριέρα του στην Σάντο Αντρέ και ακολούθησαν Σπορτ, Ιτουάνο, Σεαρά και Αμέρικα, προτού καταλήξει στη "βερντάο" τον Δεκέμβριο του 2014, όπου ήταν βασικός τα επόμενα δύο χρόνια, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κλήθηκε πρώτη φορά στην εθνική τον Ιανουάριο του 2017 για τον αγώνα με την Κολομβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ωστόσο δεν αγωνίστηκε.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ