SERIE A

Η επιστροφή της Φιορεντίνα

Η επιστροφή της Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα έπιασε κορυφή για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-99, ενώ η Ίντερ έχασε την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ της που κρατούσε 49 χρόνια.

H Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα, όχι μόνο φιλοδώρησε την Ίντερ με τέσσερα γκολ στο "Giuseppe Meazza", αλλά κατάφερε να "πιάσει" κορυφή για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1998-99 όταν και το είχε καταφέρει την 20η αγωνιστική.

Από την άλλη η Ίντερ ήθελε να σπάσει το ρεκόρ των 5 σερί νικών που κρατούσε η ίδια από το 1966-67 με προπονητή τότε τον Ελένιο Ερέρα.

Εκτός του ότι οι "βιόλα" έπιασαν στην κορυφή την Ίντερ αλλά είναι και η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999-2000 που της βάζουν τέσσερα γκολ μέσα στο "Giuseppe Meazza".

Υπό την καθοδήγηση του Πάουλο Σόουζα φαίνεται πως η Φιορεντίνα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα καθώς μετά την 20 αγωνιστική της σεζόν 1998-99 δεν ήταν ποτέ ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα, όχι μόνο το κατάφεραν πολύ νωρίτερα, αλλά το έκαναν και με εμφατικό τρόπο.

Inter head coach Roberto Mancini reacts during the Serie A soccer match between  Inter Fc and Ac Fiorentina at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 27 September 2015. ANSA/ DANIEL DAL ZENNARO
Inter head coach Roberto Mancini reacts during the Serie A soccer match between Inter Fc and Ac Fiorentina at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 27 September 2015. ANSA/ DANIEL DAL ZENNARO ANSA

* Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Μαντσίνι

Η Ίντερ από την άλλη ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε η ίδια από τη σεζόν 1966-67 με πέντε σερί νίκες αλλά δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν κράτησε ούτε το αήττητο ώστε να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ