SERIE A

Η έκπληξη του Ουσίγιος για Μίλιτς και Νάπολι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριο Ουσίγιος εξέφρασε την έκπληξη του για τη μεταγραφή του Χρβόγιε Μίλιτς στη Νάπολι και υποστήριξε πως ο Κροάτης δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό εξαιτίας του... αφέντη, Λεονάρντο Κούτρη.

Στο Tuttomercatoweb μίλησε ο Μάριο Ουσίγιος για την απόκτηση του Χρβόγιε Μίλιτς από τη Νάπολι. Οι δύο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό το πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του ποδοσφαιριστή αντίστοιχα.

"Για να είμαι ειλικρινής, είμαι έκπληκτος. Δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη μετά τον τερματισμό της συνεργασίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο Αργεντινός για το γεγονός πως ο Μίλιτς είναι έτοιμος να υπογράψει στη Νάπολι.

"Ο Μίλιτς δεν πήρε ευκαιρίες με εμάς (σ.σ. στον Ολυμπιακό). Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι έκανε σπουδαίες εμφανίσεις ο Λεονάρντο Κούτρης, που έγινε ο 'αφέντης' του αριστερού άκρου της άμυνας", ήταν η απάντηση του Ουσίγιος για το γεγονός της ελάχιστης συμμετοχής του Κροάτη στο πρώτο μισό της σεζόν με τα ερυθρόλευκα, τονίζοντας ωστόσο πως "είναι καλό παιδί και σπουδαίος επαγγελματίας. Του εύχομαι καλή τύχη στη Νάπολι".

Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως ο Χρβόγιε Μίλιτς θα είναι στην αποστολή των "παρτενοπέι" για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάλιαρι την Δευτέρα (26/2).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ