SERIE A

All in για Πολιτάνο η Νάπολι

Sassuolo's Matteo Politano, left, and Roma's Emerson compete for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Sassuolo's Matteo Politano, left, and Roma's Emerson compete for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Sassuolo, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Νάπολι βελτίωσε την προσφορά της στη Σασουόλο για τον 24χρονο Ιταλό επιθετικό, Ματέο Πολιτάνο, και περιμένει την απάντηση των "νεροβέρντι".

Έφερε εις πέρας την αποστολή της απέναντι στην Μπολόνια (3-1) για την 22η αγωνιστική της Serie A και στρέφει το βλέμμα της στα μεταγραφικά. H πρωτοπόρος της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος, Νάπολι, συνάντησε την άρνηση της Σασουόλο στην πρόταση 15.000.000 ευρώ για τον Ματέο Πολιτάνο κι επανήλθε με βελτιωμένη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο οι "παρτενοπέι" προσφέρουν στους "νεροβέρντι" για τον 24χρονο Ιταλό επιθετικό το ποσό των 18.000.000 ευρώ και παραχωρούν τον Αντάμ Ουνάς με τη μορφή δανεισμού. Ο Πολιτάνο έχει πετύχει τρία γκολ (κόντρα σε Κροτόνε, ΣΠΑΛ και Γιουβέντους) σε 20 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν της Serie A κι ένα (κόντρα στη Μπάρι) σε τρεις συμμετοχές στο Coppa Italia.

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ