SERIE A

"Φευγάτος" από τη Μίλαν ο Μπονούτσι

AC Milan's Leonardo Bonucci jumps for the ball during an Europa League round of 16, first leg, soccer match between AC Milan and Arsenal at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, March 9, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Leonardo Bonucci jumps for the ball during an Europa League round of 16, first leg, soccer match between AC Milan and Arsenal at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, March 9, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Μίλαν δαπανούσε 42 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Γιουβέντους. Ένα χρόνο αργότερα, ο Ιταλός αμυντικός σκέφτεται την αποχώρηση, αφού ο ποδοσφαιρικός δρόμος στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας δεν μοιάζει στρωμένος με ροδοπέταλα...

Ύστερα από μια επταετία, 319 αγώνες και 27.841 αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα της Γιουβέντους, ο Λεονάρντο Μπονούτσι επέλεξε να... αλλαξοπιστήσει, μετακομίζοντας στη Μίλαν, για να γίνει ο "βράχος" της αμυντικής γραμμής των "ροσονέρι".

Έναν χρόνο αργότερα, οι οιωνοί δείχνουν αποχώρηση για τον capitano της εθνικής Ιταλίας, αφού ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός των Μιλανέζων για μια διετία, σε συνδυασμό με τις "σειρήνες" από Αγγλία και Γαλλία, τον ωθούν στην έξοδο από το "Σαν Σίρο", όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της "Corriere dello Sport".

Η Τσέλσι "υφαίνει" τον μεταγραφικό της... ιστό, προκειμένου να παγιδεύσει στα δίχτυα της τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ στα ατού των Λονδρέζων συμπεριλαμβάνεται ο -κατά πάσα πιθανότητα- νέος τεχνικός, Μαουρίτσιο Σάρι, που είναι φαν των ικανοτήτων του αρχηγού της "σκουάντρα ατζούρα" και θα ήθελε να τον χρίσει ηγέτη της αμυντικής λειτουργίας των "μπλε".

Στον χορό της απόκτησης του πρώην στόπερ της "Μεγάλης Κυρίας", ενδέχεται να μπει "σφήνα" και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει να αντιπαρατάξει τον ερχομό του άλλοτε συμπαίκτη του στους "μπιανκονέρι", Τζιανλουίτζι Μπουφόν, στο "Πάρκο των Πριγκίπων", όπως επίσης τον πήχη των φιλοδοξιών της, που φτάνει μέχρι την κατάκτηση του Champions League.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο 33χρονος Τιάγκο Σίλβα δεν απέχει πολύ από την... συνταξιοδότηση, με συνέπεια οι Παριζιάνοι να σκέφτονται -ήδη- την διάδοχη κατάσταση στα μετόπισθεν, προκρίνοντας ως κατάλληλη λύση την παράδοση των αμυντικών σκήπτρων στον Μπονούτσι.

Το σκληρό "πόκερ" για το ποδοσφαιρικό... ποντάρισμα του Ιταλού σέντερ μπακ βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτό που (απο)μένει, είναι να δούμε που θα κάτσει η... μπίλια.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ