SERIE A

Φερέρο: "Ο Τότι είναι το ποδόσφαιρο, οι άλλοι μόνο η μπάλα"

Φερέρο: "Ο Τότι είναι το ποδόσφαιρο, οι άλλοι μόνο η μπάλα"

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια και φίλος της Ρόμα, Μάσιμο Φερέρο, δήλωσε πως η ομάδα της "αιώνιας πόλης" πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φραντσέσκο Τότι το καλοκαίρι, παρομοιάζοντάς τον με την... UNESCO.

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αναφορικά με τον μέλλον του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα, αφού αναμένεται να γίνει το ραντεβού του με τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής στο σύλλογο, και ο Μάσιμο Φερέρο δεν διστάζει να ταχθεί υπέρ της παραμονής του καπιτάνο στο "Olimpico".

"O Τότι είναι η περιουσία της Ρόμα, είναι όπως η UNESCO (σ.σ. ο οργανισμός που έχει ως στόχο την παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την επικοινωνία των λαών).

Φερέρο: "Ο Τότι είναι το ποδόσφαιρο, οι άλλοι μόνο η μπάλα"

Αυτός ονομάζεται Ρόμα, έδωσε τη ζωή του στη Ρόμα και πρέπει να παραμείνει ρομανίστα. Εάν σταματήσει φέτος, πιστεύω ότι αξίζει να του δώσουν ένα διοικητικό πόστο", τόνισε μπροστά στην κάμερα του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Sky Sport", ενώ σε ερώτηση για το αν θα τον ήθελε στη Σαμπντόρια απάντησε:

"Μακάρι να ερχόταν! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτός είναι το ποδόσφαιρο, οι άλλοι είναι η μπάλα".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ