SERIE A

Ευχαριστίες σε Μουρίνιο από Πάουλο Σόουζα

Ευχαριστίες σε Μουρίνιο από Πάουλο Σόουζα

Ο Πάουλο Σόουζα ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη των πάγκων κόντρα στον Μιχάιλοβιτς και στις δηλώσεις του μετά το Φιορεντίνα-Μίλαν μίλησε ακόμα και για τον... Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Φιορεντίνα είχε δείξει τα δόντια από τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας και τις νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα (2-1) και Τσέλσι (1-0) στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ωστόσο η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της φετινής Serie A εξέπληξε ευχάριστα ακόμα και τους πιο φανατικούς οπαδούς της.

Ήταν σχεδόν τέλεια από άποψη τακτικής, νίκησε καθαρά και δίκαια τη Μίλαν με 2-0 και πλέον όλοι στη Φλωρεντία έχουν αρχίσει να πίνουν νερό στο όνομα του Πάουλο Σόουζα ξεχνώντας εντελώς το γιουβεντίνικο παρελθόν του που του είχε προκαλέσει κάποια "προβλήματα" όταν ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

"Ξεκινήσαμε καλά. Το ματς με τη Μίλαν ήταν σημαντικό για μας και το να πάρουμε τους τρεις πόντους έχοντας και καλή απόδοση είναι ακόμα καλύτερα. Τώρα οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ευχαριστίες σε Μουρίνιο από Πάουλο Σόουζα

Εγώ έχω πάντα διάθεση να βελτιώνομαι, προσπαθώ να παίρνω πάντα το καλύτερο από τους άλλους και να βελτιώνω και τα δικά μου καλά στοιχεία", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των "βιόλα" μετά την επικράτηση επί των "ροσονέρι", για να προσθέσει με νόημα όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάποιος συνάδελφός του που να τον εμπνέει:

"Είμαι ευγνώμων στον Μουρίνιο επειδή αποτελεί ένα μεγάλο παράδειγμα. Έχει κερδίσει τα πάντα ενώ άνοιξε το δρόμο στην αγορά για μας τους Πορτογάλους".

Φιορεντίνα - Μίλαν 2-0

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ