SERIE A

"Έβαλαν φωτιά" στο Twitter Μίλαν και Ίντερ!

"Έβαλαν φωτιά" στο Twitter Μίλαν και Ίντερ!

Μίλαν και Ίντερ άρχισαν την προπόνηση για το "Derby della Madonnina", θυμίζοντας η μία στην άλλη τη μεγαλύτερη επιτυχία στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσω Twitter.

Απέχουμε τέσσερις ημέρες από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου (23/11) για τη φετινή Serie A και οι δύο μεγάλοι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι της Λομπαρντίας αποφάσισαν πως ήταν η ώρα για... καυγά.

Αυτή που τον ξεκίνησε ήταν η Μίλαν. "Γεια σου Ίντερ, αυτό είναι το αγαπημένο μας ντέρμπι, στις 13 Μαΐου 2003. Και το δικό σας;", ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η κοκκινόμαυρη ομάδα του Μιλάνου, κάνοντας ουσιαστικά αναφορά για το ισόπαλο 1-1 των δύο ομάδων στον δεύτερο ημιτελικό Champions League της σεζόν 2002-03 που έδωσε στη Μίλαν το εισιτήριο για τον τελικό

Η απάντηση της Ίντερ δεν θα μπορούσε να είναι πιο άμεση καθώς ήρθε με ένα λεπτό διαφορά. "Γεια σου Μίλαν, εμείς είμαστε σίγουροι: το αγαπημένο μας Μίλαν-Ίντερ είναι το 0-4 με τον Μουρίνιο στις 29 Αυγούστου 2009".

Η αναφορά φυσικά από τους "νερατζούρι" ήταν για την επιβλητική νίκη της ομάδας τους κόντρα στη Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν 2009-2010 (2η αγωνιστική), με το φινάλε εκείνης της σεζόν να βρίσκει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να πανηγυρίζει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το ποδοσφαιρικό Μιλάνο ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο παιχνίδι...

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ