SERIE A

Έρχεται μεταγραφικό... ντέρμπι στην Ιταλία

Έρχεται μεταγραφικό... ντέρμπι στην Ιταλία

Τρεις παίκτες που αγωνίζονται σε “μικρομεσαίες” ομάδες της Serie A, έχουν μπει στο στόχαστρο των Γιουβέντους και Ρόμα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη δύο ιταλικές ομάδες να μπαίνουν στην “κούρσα” της διεκδίκησής τους.

Ένα... τρελό μεταγραφικό ματς αναμένεται να παρακολουθήσουμε είτε τον ερχόμενο Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι του 2017 στην Ιταλία. Όπως τονίζεται σε σημερινό (14/12) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", οι Γιουβέντους και Ρόμα στοχεύουν σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά τους.

Ο λόγος, πρώτον, για τον 28χρονο μέσο της Τζένοα, Εντουάρντο Ρινκόν, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της Γένοβας από το 2014 και κατάγεται από τη Βενεζουέλα.

Δεύτερον, για τον Ιβοριανό, Φρανκ Κεσιέ, της Αταλάντα, που μόλις στα 19 του χρόνια, έχει καταφέρει να εκπλήξει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ιταλία με τις ικανότητές του, παίζοντας στον άξονα της ομάδας του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Τρίτος και τελευταίος, ο 22χρονος Ματία Καλντάρα, ο οποίος ανήκει επίσης στην Αταλάντα, είναι Ιταλός και βάσει των φετινών του εμφανίσεων, δείχνει 100% έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα καριέρας, αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα, η οποία επιμελήθηκε το εν λόγω ρεπορτάζ, παρουσιάζει ως ορατό το ενδεχόμενο να μπούνε “σφήνα” οι Ίντερ και Μίλαν στις διεκδικήσεις των τριών ποδοσφαιριστών. Αυτό που, για την ώρα, δεν έχει διαρρεύσει, είναι το πόσο κοστολογούνται από τις ομάδες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η γέννηση ενός πρωταθλητή: Το απίθανο γκολ του 20χρονου Ντελ Πιέρο
Οι Ιταλοί αποθεώνουν τον "Άγιο" Καρνέζη
Οι Κινέζοι κατέθεσαν ακόμα 100.000.000 ευρώ για τη Μίλαν
Σανέτι: "Η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται για Σιμεόνε"
Οπαδοί έριξαν κροτίδες και καπνογόνα στους παίκτες της Πεσκάρα!
Αστυνομικός πανηγύρισε για τη Ρόμα σε ώρα υπηρεσίας!
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ