SERIE A

Έρευνα για το ρατσιστικό σχόλιο του Λούλιτς για τον Ρίντιγκερ!

Έρευνα για το ρατσιστικό σχόλιο του Λούλιτς για τον Ρίντιγκερ!

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αθλητικός Δικαστής ερευνά τη ρατσιστική επίθεση του Σέναντ Λούλιτς στον Αντόνιο Ρίντιγκερ μετά το ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο, με τον Βόσνιο να κινδυνεύει με "βαριά" καμπάνα!

Μεγάλος διαστάσεις έχει πάρει η ρατσιστική επίθεση του Σέναντ Λούλιτς στον Αντόνιο Ρίντιγκερ μετά το ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ιταλική Δικαιοσύνη ερευνά το περιστατικό, με τον Βόσνιο αμυντικό να κινδυνεύει με "βαριά" καμπάνα.

Πριν την αναμέτρηση, ο Γερμανός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη, χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους "λατσιάλι".

"Λάτσιο; Δεν γνωρίζω το σύλλογο και δεν με ενδιαφέρει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρίντιγκερ. Μία ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Λούλιτς, ο οποίος μετά την ήττα της Λάτσιο απ' τους "τζαλορόσι" μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ και καταφέρθηκε εναντίον του.

"Δύο χρόνια πριν στην Στουτγκάρδη ο Ρίντιγκερ πουλούσε κάλτσες και ζώνες και τώρα κάνει το φαινόμενο", ήταν το σχόλιο του Βόσνιου άσου, το οποίο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, με αρκετούς φιλάθλους να τον κατηγορούν για ρατσιστικό παραλήρημα. Μάλιστα, αρχικά, δεν έδειχνε καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του.

"Να απολογηθώ; Με τίποτα! Δεν πρόκειται για ρατσιστική ατάκα. Και οι άσπροι πωλούν κάλτσες", ήταν η δικαιολογία του. Παρ' όλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, έδειξε σημάδια μεταμέλειας με μήνυμα στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

"Με κρύο μυαλό συνειδητοποιώ πως απάντησα σε μία πρόκληση με μία άλλη πρόκληση. Προέρχομαι από μία χώρα που γνωρίζει τις τραγωδίες που προκλήθηκαν από εθνικές προκαταλήψεις. Για αυτό το λόγο με δυσαρεστεί που ανέβασα την ένταση μετά το τέλος του ντέρμπι και που εκφράστηκα με άσχημο τρόπο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Όμως, όπως φαίνεται, η συγγνώμη του δεν έπεισε τον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος αναμένεται να τον καλέσει άμεσα σε απολογία, με την τιμωρία να είναι προ των πυλών. Αν κριθεί ένοχος δεν αποκλείεται να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών!

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ