SERIE A

Επιστρέφει στη Serie A για την Πεσκάρα ο Ζέμαν

Επιστρέφει στη Serie A για την Πεσκάρα ο Ζέμαν

Ο Ζντένεκ Ζέμαν επιστρέφει στους πάγκους για την 22η θητεία του σε επαγγελματικό σύλλογο. Αυτήν τη φορά γυρίζει στην Πεσκάρα, την οποία οδήγησε σε άνοδο το 2011-2012.

Μία από τις πιο καλτ φιγούρες του κάλτσιο, ο Ζντένεκ Ζέμαν, επιστρέφει στη Serie A, αφού αναλαμβάνει την Πεσκάρα μετά από την απόλυση του Μάσιμο Όντο.

Ο Τσέχος προπονητής, ο οποίος έγραψε ιστορία με τη Φότζια στις αρχές της δεκαετίας του '90 και ακολούθησαν θητείες σε Λάτσιο και Ρόμα μεταξύ άλλων, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016 από τη Λουγκάνο μετά από μία σεζόν και έκτοτε βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Η Πεσκάρα είναι ουραγός της Serie A και 13 πόντους μακριά από τη "σωτηρία", με συνέπεια το έργο του να μοιάζει πολύ δύσκολο, παρ' όλα αυτά, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Στο Αμπρούτσο επιστέφει μετά από το 2011-2012, όπου με παίκτες όπως ο Μάρκο Βεράτι, ο Λορέντζο Ινσίνιε και ο Τσίρο Ιμόμπιλε, εμφάνισε μία εκπληκτική ομάδα στη Serie B, κατέκτησε το πρωτάθλημα και εν τέλει "κέρδισε" την επιστροφή του στη Ρόμα.

Ο 69χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι συνυφασμένος με το επιθετικό ποδόσφαιρο των ομάδων του, μετρά ήδη 21 θητείες σε διάφορες ομάδες της Ιταλίας, της Τουρκίας (Φενέρμπαχτσε), της Σερβίας (Ερυθρός Αστέρας) και της Ελβετίας (Λουγκάνο), ενώ επιστρέφει στη Serie A μετά από το 2015 και τη δεύτερη θητεία του στην Κάλιαρι.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ