SERIE A

Επιστρέφει Ελλάδα ο Γκέντσογλου, γράφουν οι Ιταλοί

Επιστρέφει Ελλάδα ο Γκέντσογλου, γράφουν οι Ιταλοί
PEGASO NEWSPORT

Ιταλικό μέσο αποκαλύπτει πως ο Σάββας Γκέντσογλου είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, βάζοντας στο... μίξερ Σαμπντόρια, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Αγγελική Ηλιάδη! Διαβάστε το story.

Ο λόγος για την ιστοσελίδα "Sampnews24", η οποία στο σχετικό θέμα για τον Έλληνα άσο της Σαμπντόρια έχει τίτλο "η καρδιά διατάζει την επιστροφή στην Αθήνα", με το κείμενο να αναφέρεται μάλιστα και στη σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη:

"Η τραγουδίστρια ίσως είναι έγκυος και ο Γκέντσογλου μπορεί να έχει πάρει μία απόφαση ζωής έχοντας επίσης υπόψη ότι στη Σαμπντόρια, με τον Μιχάιλοβιτς, βρίσκει ελάχιστο χώρο, σε σύγκριση με ό,τι γινόταν με τον προκάτοχό του Ντέλιο Ρόσι.

Η Ηλιάδη μιλάει για μία πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα του συντρόφου της και ο Παναθηναϊκός φαίνεται έτοιμος, σύμφωνα με την "Secolo XIX", να κάνει κάποια πρόταση.

Εμπόδιο για την απόκτηση του είναι το ετήσιο κασέ των 300.000 ευρώ, ποσό που φαίνεται υπερβολικό στην ελληνική ομάδα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μία νέα λύση.

Λύση που θα μπορούσε ίσως να δοθεί από την ΑΕΚ, ομάδα από την οποία πήρε τον Γκέντσογλου η Σαμπντόρια. Έτοιμη η λύση του δανεισμού, αισιοδοξία επίσης και στη Λιβόρνο, που ήταν η ομάδα με την οποία ο Έλληνας μέσος κατέκτησε τη Serie A ως πρωταγωνιστής".

Σημειώνεται πάντως ότι από τον επίσημο Παναθηναϊκό έσπευσαν ήδη να διαψεύσουν πως έχουν έρθει σε οποιαδήποτε επαφή με τον παίκτη.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ