SERIE A

Επίσημο: Στην Κάλιαρι ο Σρνα

Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Darijo Srna celebrates after Croatia goalkeeper Danijel Subasic stopped a penalty kick from Spain's Sergio Ramos during the Euro 2016 Group D soccer match between Croatia and Spain at the Nouveau Stade in Bordeaux, France, Tuesday, June 21, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Κάλιαρι ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου Κροάτη δεξιού μπακ, Ντάριο Σρνα, ο οποίος βρέθηκε τέλη Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από 15 χρόνια στην Ουκρανία άφησε το Ντόνετσκ και τη Σαχτάρ για μια νέα εμπειρία στη "δύση" της καριέρας του. Ο 36χρονος Κροάτης δεξιός μπακ, Ντάριο Σρνα, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Serie A, καθώς η Κάλιαρι ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Σρνά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μίας σεζόν, με την οψιόν να επεκταθεί και για δεύτερη σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα μείνει ικανοποιημένη. Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Μαΐου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ.

Τον Μάρτιο του 2017, σε τυχαίο έλεγχο ντόπινγκ στην προπόνηση της Σαχτάρ, βρέθηκε θετικός σε στεροειδή και συγκεκριμένα σε δεϋδροεπιανδροστερόνη, απαγορευμένη ουσία που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης.

Το δείγμα του ελέγχθηκε σε διάφορα εργαστήρια και η είδηση ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο, μαζί με την τιμωρία 17 μηνών. Ο Σρνα αποκλείστηκε από κάθε διοργάνωση, αν και αρχικά υποστήριξε ότι είναι αθώος και στη συνέχεια ότι έλαβε την ουσία χωρίς να το γνωρίζει.

Η τιμωρία επιβλήθηκε με έναρξη τον Μάρτιο, όταν και ελήφθη το πρώτο δείγμα, με συνέπεια η τιμωρία του να λήγει στις 22 Αυγούστου (τελευταίο του ματς ήταν στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017 και συγκεκριμένα το Σαχτάρ - Νάπολι).

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ