SERIE A

Επίσημο: Μέχρι το 2022 στη Νάπολι ο Γκουλάμ

Napolis Faouzi Ghoulam controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napolis Faouzi Ghoulam controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

H Νάπολι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης της Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Φαουζί Γκουλάμ. Ο Αλγερινός μπακ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στις αρχές Νοεμβρίου στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε σε συμφωνία με τους "παρτενοπέι" για ανανέωση του συμβολαίου γι' ακόμα πέντε χρόνια.

Το υπάρχον συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, όμως λόγω του τραυματισμού, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο αμυντικό. Ο Γκουλάμ ανήκει στη Νάπολι απ' το καλοκαίρι του 2014, έχοντας 153 συμμετοχές και 25 ασίστ, ενώ τη περυσινή σεζόν και μέχρι να τραυματιστεί, μετρούσε δύο γκολ και πέντε ασίστ σε 17 αγώνες.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ