SERIE A

Επίσημο: Δανεικός στην Τορίνο ο Χαρτ

Επίσημο: Δανεικός στην Τορίνο ο Χαρτ

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Τζο Χαρτ στην Τορίνο με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μάντεστερ Σίτι, με τους "πολίτες" να πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του Άγλλου πορτιέρε.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε από καιρό ξεκαθαρίσει ότι ο Τζο Χαρτ δεν υπολογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι και έτσι οι "πολίτες" απέκτησαν τον Κλαούντιο Μπράβο από τη Μπαρτσελόνα για τη θέση αυτή.

Από κει και πέρα ο 29χρονος Άγγλος είτε θα έμενε στο "Etihad Stadium" ως αναπληρωματικός, έπειτα από πολλά χρόνια, είτε θα έπρεπε να αναζητήσει τη νέα του ομάδα.

Δίλημμα δεν υπήρξε ποτέ για τον Χαρτ που μόλις η Τορίνο εξέφρασε ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της, αυτός δεν το σκέφτηκε και πολύ. Την Τρίτη (30/08) προσγειώθηκε στην πόλη της Βόρειας Ιταλίας και αφού πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, την επόμενη μέρα η Τορίνο ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του από τη Σίτι για ένα χρόνο.

Επίσημο: Δανεικός στην Τορίνο ο Χαρτ

Ξαφνικά η καριέρα μου άλλαξε δραστικά, πράγμα που είδα ως σημάδι της μοίρας. Όποτε έπρεπε να κάνω κάτι, η Τορίνο εμφανίστηκε την πιο σωστή στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα όμορφο και πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα, όπως αυτό της Serie A".

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα το μεγαλύτερο μέρος των ετήσιων απολαβών, ύψους 4.200.000 ευρώ, θα εξακολουθήσουν να το δίνουν στον 29χρονο πορτιέρε οι "πολίτες".

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Τζο Χαρτ θα γίνει ο πρώτος Άγγλος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε ποτέ στη Serie A.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ