SERIE A

Επίσημα στην Λάτσιο ο Μπιέλσα

Olympique Marseille's coach Marcelo Bielsa gestures at the end of match against Bastia during their French Ligue 1 soccer match at the Velodrome Stadium in Marseille, France, May 23, 2015. REUTERS/Philippe Laurenson 
Picture Supplied by Action Images
Olympique Marseille's coach Marcelo Bielsa gestures at the end of match against Bastia during their French Ligue 1 soccer match at the Velodrome Stadium in Marseille, France, May 23, 2015. REUTERS/Philippe Laurenson Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Η εποχή Μαρσέλο Μπιέλσα στην Λάτσιο ξεκίνησε επίσημα, με την ομάδα της Ρώμης να γνωστοποιεί την Τετάρτη (6/7) πως έχει καταθέσει το συμβόλαιό του και πως ο Αργεντινός θα βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα το Σάββατο.

Η συμφωνία της Λάτσιο με τον Μαρτσέλο Μπιέλσα υπήρχε εδώ και καιρό, όμως όσο αργούσε η επίσημη ανακοίνωση πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν φόβους πως ο Αργεντινός τεχνικός θα έκανε πίσω την τελευταία στιγμή προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Εδώ και λίγες ώρες όμως το σενάριο αυτό έπαψε να υφίσταται, με την διοίκηση των "μπιανκοτσελέστι" να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ο 60χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επίσημα στην Λάτσιο ο Μπιέλσα

"Μετά την αποκάλυψη των μίντια σήμερα, η Λάτσιο ανακοινώνει πως έχει ήδη καταθέσει το συμβόλαιο του Μαρτσέλο Μπιέλσα και του επιτελείου του. Ο σύλλογος γνωστοποιεί επίσης ότι ο προπονητής και το τιμ του θα βρίσκονται στη Ρώμη το Σάββατο στις 9 Ιουλίου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "αετοί".

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου, Στέφανο Ντε Μαρτίνο "ο Μπιέλσα θα φτάσει στη Ρώμη το πρωί του Σαββάτου και θα κατευθυνθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Φορμέλο. Την Κυριακή θα φύγει μαζί με την ομάδα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Αουρόντσο".

Ιδού η νέα φανέλα της Λάτσιο

Εν τω μεταξύ, πέρα από την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, η Λάτσιο παρουσίασε επίσημα τις εμφανίσεις που θα φορούν τη νέα σεζόν οι ποδοσφαιριστές της. Δείτε το σχετικό video που ανέβασε:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ