SERIE A

Ενθουσιασμένος με Σαμπντόρια ο Ετό

Ενθουσιασμένος με Σαμπντόρια ο Ετό

Ο Σαμουέλ Ετό πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Σαμπντόρια και είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γενοβέζους.

Η μετακίνησή του από την Αγγλία (Έβερτον) στην Ιταλία (Σαμπντόρια) έχει περάσει από χίλια κύματα όμως όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα από τη Σαμπντόρια η απόκτηση του Σαμουέλ Ετό.

Ο Καμερουνέζος αποκάλυψε το μεσημέρι της Κυριακής πως πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για λογαριασμό της Σαμπντόρια ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα βρίσκεται στις εξέδρες του "Λουίτζι Φεράρις" για να παρακολουθήσει δίπλα στον πρόεδρο Μάσιμο Φερέρο το ματς με την Παλέρμο για την 20η αγωνιστική της Serie A.

"Επιτυχημένα τα ιατρικά. Ευχαριστώ γιατρέ Parfait Ondo. Έτοιμος για τη νέα πρόκληση!!!", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο 33χρονος φορ, του οποίου η επικείμενη μεταγραφή στη Σαμπντόρια έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας.

Ήταν μάλιστα τέτοια η δίψα των οπαδών της "Σαμπ" για να υποδεχτούν το νέο απόκτημα της ομάδας ώστε αρκετοί από αυτούς να του στήνουν... καρτέρι στο αεροδρόμιο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ωστόσο πως ο παίκτης είχε ήδη έρθει στη Γένοβα και η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου τον κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ