SERIE A

Ενδιαφέρον Γιουβέντους-Νάπολι για Μαζουακού

West Ham United's Arthur Masuaku, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during their English League Cup, third round match, West Ham against Bolton at the London Stadium in London, Tuesday, Sept. 19, 2017. (Daniel Hambury/PA via AP)
West Ham United's Arthur Masuaku, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during their English League Cup, third round match, West Ham against Bolton at the London Stadium in London, Tuesday, Sept. 19, 2017. (Daniel Hambury/PA via AP) DANIEL HAMBURY/PA VIA AP

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι κι η Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού απ' τη Γουέστ Χαμ, με τους "παρτενοπέι" να τον προορίζουν ως αντικαταστάτη του τραυματία Φαουζί Γκουλάμ.

Ο Αρτούρ Μαζουακού αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016 απ' τον Ολυμπιακό για χάρη της Γουέστ Χαμ, η οποία κατέβαλε 7.100.000 ευρώ στους "ερυθρολεύκους". Ύστερα από μία σεζόν προσαρμογής κατά την οποία δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ο Γάλλος μπακ αποδίδει πολύ καλά τη φετινή χρονιά.

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, να βρίσκεται στα ραντάρ των Νάπολι, Γιουβέντους και Τζένοα, οι οποίες εξετάζουν την περίπτωσή απόκτησής του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ιταλό ατζέντη, Φραντσέσκο Λιντζέτι, οι "παρτενοπέι" θεωρούν τον 24χρονο αμυντικό ως ιδανικό αντικαταστάτη του Φαουζί Γκουλάμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

"Πριν τρία χρόνια βρέθηκε πολύ κοντά στην Τζένοα, αλλά ο Ολυμπιακός δημιούργησε προβλήματα, με αποτέλεσμα να χαλάσει το deal. Η Γιουβέντους ήταν η πρώτη ομάδα που έστειλε σκάουτ πριν από τέσσερα χρόνια για να παρακολουθήσουν τον Μαζουακού, όταν ήταν ακόμα παίκτης της Βαλενσιέν. Αυτή την στιγμή, η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Τζένοα οδηγούν την... κούρσα της απόκτησής του. Ωστόσο, η Γιουβέντους θα ασχοληθεί πραγματικά μόνο σε περίπτωση που πωλήσει τον Άλεξ Σάντρο. Απ' την άλλη πλευρά, αρέσει στους ανθρώπους της Νάπολι, οι οποίοι τον βλέπουν για διάδοχο του Γκουλάμ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιντζέτι στο CalcioNapoli24.it.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ