SERIE A

Έγραψε ιστορία ο Μάτρι

Έγραψε ιστορία ο Μάτρι

Ο Αλεσάντρο Μάτρι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στα 115 χρόνια ζωής της Λάτσιο που σκοράρει δις στο ντεμπούτο του έχοντας μπει ως αλλαγή. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Λάτσιο είχε "κολλήσει" κόντρα στην Ουντινέζε το απόγευμα της Κυριακής όμως στο 56ο λεπτό έγινε η κίνηση-ματ από τον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι. Αντικατέστησε τον Αντόνιο Καντρέβα με τον Αλεσάντρο Μάτρι και ο Ιταλός φορ κατάφερε στο ντεμπούτο του με τη γαλάζια φανέλα να δικαιώσει απόλυτα τον προπονητή του αφού πέτυχε και τα δύο γκολ των πρωτευουσιάνων (στο 64' και στο 73') στη νίκη με 2-0 επί της ομάδας των Καρνέζη και Κονέ.

Έγραψε ιστορία ο Μάτρι

Είναι εντυπωσιακό μάλιστα το γεγονός πως στα 115 χρόνια ιστορίας της Λάτσιο μόνο επτά παίκτες στο παρελθόν είχαν καταφέρει να "εκτελέσουνν" δύο φορές στο πρώτο τους ματς, μεταξύ των οποίων οι Κλάουντιο Λόπες, Μπέπε Σινιόρι, Μάουρο Σάρατε και Μίκαελ Λάουντρουπ.

Έγραψε ιστορία ο Μάτρι

Ο μοναδικός όμως που κατάφερε όπως και ο Μάτρι να πετύχει δύο γκολ στο ντεμπούτο του έχοντας μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι ήταν ο Ενρίκο Κιέζα: στις 20 Οκτωβρίου 2002 ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον έριξε στο ματς αντί για τον Στάνκοβιτς με το σκορ στο 1-0 κόντρα στην Περούτζα και ο Ιταλός επιθετικός χρειάστηκε οκτώ λεπτά για να διαμορφώσει το τελικό 3-0. υπέρ των "αετών".

Έγραψε ιστορία ο Μάτρι

Βέβαια ο Μάτρι θα επιθυμεί να μην βαδίσει απόλυτα πάνω στα βήματα του Κιέζα, ο οποίος δεν έβαλε κανένα αλλο γκολ με τη φανέλα της Λάτσιο και έμεινε στα 2 σε 12 αγώνες πρωταθλήματος πριν πάρει μεταγραφή στη Σιένα το καλοκαίρι του 2003.

Λάτσιο - Ουντινέζε 2-0

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ