SERIE A

Εγκώμια Πραντέλι για Πάουλο Σόουζα

Εγκώμια Πραντέλι για Πάουλο Σόουζα

Ο Τσέζαρε Πραντέλι έδωσε συγχαρητήρια στον Πάουλο Σόουζα για το γεγονός ότι πήρε την ευθύνη μετά την ισοπαλία της Φιορεντίνα κόντρα στην Έμπολι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η 13η αγωνιστική ήταν άσχημη για τη Φιορεντίνα καθώς έμεινε στο 2-2 με την Έμπολι στο τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης και γκρεμίστηκε από την κορυφή , έχοντας πλέον 2 βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Ο Πάουλο Σόουζα έκλεψε πάντως την παράσταση καθώς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς πήρε πάνω του την ευθύνη για το ροτέισον που επιχείρησε να κάνει και... δεν του βγήκε, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να του δίνει δημόσια συγχαρητήρια για την τοποθέτησή του.

"Στην Ιταλία είναι δύσκολο να βρεις έναν προπονητή που παραδέχεται τα δικά του λάθη αλλά την Κυριακή ο Πάουλο Σόουζα δεν κρύφτηκε και έπραξε καλά", τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας για τον συνάδελφό του, και συμπλήρωσε:

Εγκώμια Πραντέλι για Πάουλο Σόουζα

"Εάν ήμουν η Φιορεντίνα θα ανέλυα καλά το το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Έμπολι επειδή για πρώτη φορά βρήκε μία ομάδα που της έβαλε δύσκολα και μένει να δούμε αν θα ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον.

Στα επόμενα παιχνίδια οι αντίπαλοι της Φιορεντίνα θα προσπαθήσουν να μιμηθούν την εμφάνιση της Έμπολι".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ