SERIE A

Έφτασε στο Τορίνο ο Χαρτ

Έφτασε στο Τορίνο ο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ έφτασε στην Ιταλία για λογαριασμό της Τορίνο και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιταλικό σύλλογο.

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τζο Χαρτ μετράει αντίστροφα για να αποχωριστεί τους "πολίτες", καθώς όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τορίνο.

Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής κίπερ δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και έτσι ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ, με αρκετές ομαδες να επιδιώκουν να έρθουν σε συμφωνία μαζι του και τελικά την άτυπη μάχη να την κερδίζει η Τορίνο.

Έφτασε στο Τορίνο ο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ έφτασε στο αεροδρόμιο του Τορίνου για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/8) ο Χαρτ έφτασε στο αεροδρόμιο "Caselle" του Τορίνου με ιδιωτικό τζετ (το είχε ναυλώσει ο ιταλικός σύλλογος), με τον παίκτη να αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει στους "ταύρους".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τα αγγλικά και τα ιταλικά ΜΜΕ, η Τορίνο θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο ενώ η Μάντσεστερ Σίτι είναι εκείνη που θα καλύψει οικονομικά το μεγαλύτερο κομμάτι του συμβολαίου του.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ