SERIE A

Δίδυμο Τόνι-Πατσίνι φτιάχνει η Ελλάς Βερόνα

Δίδυμο Τόνι-Πατσίνι φτιάχνει η Ελλάς Βερόνα

Η Ελλάς Βερόνα είναι έτοιμη να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να αποκτήσει τον Τζαμπάολο Πατσίνι νικώντας στο σπριντ τις Λάτσιο, Μπολόνια και Σασουόλο!

Ο Τζαμπάολο Πατσίνι είναι από τους πλέον περιζήτητους φορ που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην ιταλική αγορά όμως δεν θα είναι για πολύ ακόμα ελεύθερος...

Λάτσιο, Μπολόνια και Σασουόλο είναι τρεις ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για αυτόν όμως εκείνη που φαίνεται να τους προλαβαίνει όλους και να τον κάνει δικό της με συνοπτικές διαδικασίες είναι η Ελλάς Βερόνα.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο 31χρονος επιθετικός είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα των Μόρα, Χριστοδουλόπουλου και Ταχτσίδη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του και του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά καλές οικονομικές απολαβές.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, σε περίπτωση που ο Πατσίνι επιλέξει την Ελλάς θα κερδίσει φανέλα βασικού και θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Λούκα Τόνι με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική φιλία (αυτή τη στιγμή κάνουν διακοπές μαζί στη Σαρδηνία, με τις οικογένειές τους) ενώ θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει θέση στην εθνική Ιταλίας.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ