Διαφωνούν για τον Μπεργκ στη Φροζινόνε - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Διαφωνούν για τον Μπεργκ στη Φροζινόνε

Διαφωνούν για τον Μπεργκ στη Φροζινόνε

Ο προπονητής της Φροζινόνε τόνισε ότι θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής μόνο εάν προχωρήσει κάποια πώληση, αντικρούοντας τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για του Μπεργκ και Καρέλη.

Τα ρεπορτάζ της Φροζινόνε εδώ και πολλές ημέρες, φιλοξενούν καθημερινές αναφορές στο ενδιαφέρον για τους Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη και καταγράφουν τα ταξίδια του αθλητικού διευθυντή, Μάρκο Τζιαννίτι στην Αθήνα, για να διαπραγματευτεί με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Όμως, όλη αυτή η... πανδαισία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Ρομπέρτο Στελόνε, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

"Αριθμητικά, έχουμε καλυφθεί σε όλες τις θέσεις. Εάν φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, τότε, θα αναλάβουμε δράση για να τον αντικαταστήσουμε" ήταν η απάντηση του Ιταλού, σε ερώτηση για τα μεταγραφικά σενάρια...

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24