SERIE A

Δεν υιοθετεί το σενάριο για τον Στραματσόνι

Δεν υιοθετεί το σενάριο για τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Αταλάντα, Τζιοβάνι Σαρτόρι, διαψεύδει μέσω διαρροών ότι έχει προσεγγίσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Το δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport για την πρόθεση της διοίκησης της Αταλάντα να συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι το καλοκαίρι του 2016, διαψεύδεται από το περιβάλλον του Ιταλού προπονητή. Όμως, το ίδιο συμβαίνει και εκ μέρους της ομάδας του Μπέργκαμο, αφού φαίνεται πως δεν επιθυμούν τη διατήρηση της είδησης στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, όπως η bergamopost.it, ο τεχνικός διευθυντής της Αταλάντα, Τζιοβάνι Σαρτόρι, καθιστά σαφές πως ο ίδιος δεν έχει συνομιλήσει με τον Στραματσόνι και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα επόμενα παιχνίδια στη Serie A, για τα οποία περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον προπονητή, Έντι Ρέια.

Περαιτέρω, όμως, τα ίδια ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι ο Σαρτόρι ναι μεν δεν προτίθεται να αντικαταστήσει άμεσα τον Ρέια, αφού εκτιμά ότι δεν υπάρχει άμεσο όφελος, ωστόσο, εν όψει του Ιουνίου θα προχωρήσει σε επαφές με άλλους προπονητές, προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ