SERIE A

Διέψευσε το σενάριο αποχώρησης ο Ντι Νατάλε

Διέψευσε το σενάριο αποχώρησης ο Ντι Νατάλε

Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε διέψευσε δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" που τον ήθελε να κρεμάει τα παπούτσια του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να μένει στον πάγκο της Ουντινέζε.

Μία ημέρα μετά το δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport" σύμφωνα με το οποίο ο Αντόνιο Ντι Νατάλε έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος του 2015 , ήρθε η διάψευση από τον ίδιο τον 38χρονο άσο.

Ο "Τοτό" εμφανίστηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ουντινέζε δίπλα στον προπονητή των "φριουλάνι" Στέφανο Κολαντουόνο και εκεί φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε ίχνος αλήθειας στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Με δυσαρεστει να διαβάζω στις εφημερίδες πράγματα που δεν είναι αληθινά. Έχω μεγάλη εκτίμηση για τον προπονητή και τη διοίκηση.

Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν θέλω να είμαι αναπληρωματικός του Ροντρίγκο Αγκίρε. Ο πρόεδρος ξέρει αυτό που πρέπει να ξέρει: εμένα με νοιάζει να παίζω", τόνισε ο 6ος κατά σειρά σκόρερ στην ιστορία της Serie A, και πρόσθεσε:

"Έχω εξαιρετική σχέση με τον προπονητή, πηγαίνουμε συχνά για δείπνο μαζί αλλά δεν πληρώνει ποτέ. Είμαι πολύ μεγάλος φαν της Ουντινέζε, το μονο που θέλω είναι να πάμε στη Βερόνα και να πάρουμε μαζί τη νίκη.

Διέψευσε το σενάριο αποχώρησης ο Ντι Νατάλε

Ντι Ναταλε και Κολαντουόνο εμφανίστηκαν μαζί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ουντινέζε, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού της στη Βερόνα κόντρα στην Κιέβο

Αγαπώ την Ουντινέζε περισσότερο από πολλούς άλλους. Είμαι εδώ για να πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον προπονητή".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Στέφανο Κολαντουόνο, ο οποιός υπογράμμισε μεταξύ άλλων: "Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει βασικός σε 7 ματς και σε 4 μπήκε αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω το πανδαιμόνιο που δημιουργήθηκε από τις εφημερίδες.

Και την περασμένη σεζόν έγραφαν περί αποχώρησης. Εάν συνεχίσει, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Τοτό έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον πρόεδρο της Ουντινέζε και εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι λέγεται μεταξύ τους".

Διέψευσε το σενάριο αποχώρησης ο Ντι Νατάλε

Παρα τις διαβεβαιώσεις του Αντόνιο Νατάλε στη συνέντευξη Τύπου, νέα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν τον αρχηγό των "φριουλάνι" να έχει ζητήσει τη λύση του συμβολάιου του τον Δεκέμβριο. Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ο πρόεδρος Τζαμπάολο Πότσο φέρεται διατεθειμένος να σεβαστεί το αίτημά του και ειναι έτοιμος να του προσφέρει μία θέση στη διοίκηση της ομάδας.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ