SERIE A

Aυτά ζητάει ο Μπενίτεθ για να μείνει στη Νάπολι

Aυτά ζητάει ο Μπενίτεθ για να μείνει στη Νάπολι

Τους τέσσερις όρους που έχει θέσει ο Ράφα Μπενίτεθ στη διοίκηση της Νάπολι προκειμένου να πει το "si" σε πρόταση για παραμονή του στην ομάδα, αποκαλύπτει η Corriere dello Sport.

Η Νάπολι πραγματοποίει φέτος υψηλές πτήσεις στην Ευρώπη (μετά το 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία είναι πολύ κοντά στο να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League) και αυτό που αρχίζει σιγά σιγά να απασχολεί τους φίλους της είναι αν η νέα σεζόν θα βρει ξανά τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της.

Ο Ισπανός τεχνικός κατέκτησε πέρυσι το Coppa Italia με τους "παρτενοπέι" (3-1 τη Φιορεντίνα) και φιλοδοξεί φέτος να κάνει το ίδιο και με το Europa League όμως είναι άγνωστο ακόμα αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του από τη στιγμή που φέρεται να έχει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Σύμφωνα πάντως με σημερινό δημοσίευμα της Corriere dello Sport (στην τοπική έκδοση της Νάπολης), ο έμπειρος τεχνικός φέρεται διατεθειμένος να συνεχίσει με την προϋπόθεση να ικανοποιηθούν τέσσερις βασικές του επιθυμίες.

Η πρώτη είναι να ξεκαθαρίσει η διοίκηση ποιοί θα είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν, η δεύτερη να γίνουν τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ (ένας τερματοφύλακας, δύο αμυντικοί και ένας μέσος), η τρίτη να γίνουν συγκεκριμένα έργα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Καστελβολτούρνο και η τέταρτη να δοθεί έμφαση στο φυτώριο της ομάδας προκειμένου να βγαίνουν από εκεί παίκτες για την πρώτη ομάδα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ