Αθωώθηκαν για την πρόσληψη Στραματσόνι - Serie A - SPORT 24
SERIE A

Αθωώθηκαν για την πρόσληψη Στραματσόνι

Αθωώθηκαν για την πρόσληψη Στραματσόνι

Ο ιδιοκτήτης και δύο διοικητικά στελέχη της Ουντινέζε ενήργησαν σύμφωνα με το νόμο στη συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με το πόρισμα της ιταλικής ΠΟ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου διερεύνησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τις διαδικασίες πρόσληψης του Αντρέα Στραματσόνι στην Ουντινέζε και αποφάνθηκε ότι δεν σημειώθηκε κάποια παράτυπη δραστηριότητα.

Κατά συνέπεια, αθώωσε τον ιδιοκτήτη της ιταλικής ομάδας, Τζίνο Πότσο και τα διοικητικά στελέχη, Φλάβλιο Κολαβίνο και Κριστιάνο Τζιαρέτα, οι οποίοι τελούσαν υπό διερεύνηση για την υπόθεση. Την απόφαση ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η Ουντινέζε, αναφέροντας ότι κατέπεσαν οι σχετικές κατηγορίες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί μέρος της ευρύτερης δικογραφίας για τον Τζίνο Πότσο, αναφορικά με τις δραστηριότητες του στο ιταλικό ποδόσφαιρο και τη διακίνηση ποδοσφαιριστών. Σχετικά, ο Αντρέα Στραματσόνι είχε τιμωρηθεί με την επιβολή προστίμου πριν λίγο καιρό.

 

SHARE:
WORKOUT

WORKOUT

Η προπόνηση που έκανε ήρωα τον Μπεν Άφλεκ

Η Ινδονησιακή τεχνική Pencak Silat συνδυασμένη με βάρη φτιάχνει σώμα - υπερπαραγωγή.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

Συνελήφθη η 'μικρή' Αφγανή του National Geographic

Συνελήφθη η Αφγανή Σαρμπάτ Γκούλα, η γυναίκα που έγινε διάσημη παγκοσμίως από το εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24