SERIE A

Αρέσει ο Λούκας

Αρέσει ο Λούκας

Ο Λούκας Λέιβα βρίσκεται στο στόχαστρο των Νάπολι και Ίντερ, αλλά καμία εκ των δύο δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση. Σκέφτονται και Γκάρι Μεντέλ οι "νερατζούρι".

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Λούκας Λέιβα, ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς από πέρυσι έχει δείξει πως στο μυαλό του βασικός αμυντικός μέσος θα είναι πλέον ο Στίβεν Τζέραρντ έχοντας δίπλα του δύο box to box μέσους, κι ο Βραζιλιάνος πολύ δύσκολα θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Ίντερ και Νάπολι ενδιαφέρονται για τον 27χρονο, αλλά σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" καμία εξ αυτών δεν έχει καταθέσει πρόταση. Προβάδισμα έχουν οι "παρτενοπέϊ" λόγω και του Ράφα Μπενίτεθ. Ωστόσο, αρχική πρόθεσή τους ήταν να καταθέσουν πρόταση δανεισμού τη στιγμή που η Λίβερπουλ θέλει να πουλήσει τον παίκτη.

Τέλος, στο στόχαστρο της Ίντερ είναι κι άλλος ένας παίκτης που πέρυσι αγωνιζόταν στην Premier League. Ο λόγος για τον Γκάρι Μεντέλ της Κάρντιφ. Δημοσίευμα της "Daily Mail" αναφέρει πως η ομάδα του Μιλάνου θα επιχειρήσει να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς ύψους 8 εκ. λιρών.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ