SERIE A

Αποχαιρέτησε τη Φιορεντίνα ο Σόουζα

Fiorentina head coach Paulo Sousa wipes his eye at a press conference prior the Europa League soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Fiorentina head coach Paulo Sousa wipes his eye at a press conference prior the Europa League soccer match between Borussia Moenchengladbach and ACF Fiorentina in Moenchengladbach, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πάουλο Σόουζα αποχωρεί από τη Φιορεντίνα μετά από δύο χρόνια στην Τοσκάνη, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πριν από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με την Πεσκάρα.

Ο Πάουλο Σόουζα επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη Φιορεντίνα μετά από μία ταραχώδη σεζόν, λέγοντας με τον τρόπο του "αντίο" στους φιλάθλους, στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας στη φετινή Serie A, εντός έδρας με την Πεσκάρα.

"Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα με θυμούνται", δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής, αφήνοντας τον απολογισμό "για μετά από τον αγώνα".

"Στόχος είναι να νικήσουμε. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν και να αποκτήσουμε σύνδεση με αυτό που θα γίνει η Φιορεντίνα από αύριο", πρόσθεσε, παραπέμποντας ουσιαστικά στη χρησιμοποίηση των νεαρών της ομάδας, Μπαρτγουομιέι Ντραγκόβσκι και Ιάνις Χάτζι.

Ο 46χρονος προπονητής δεν θέλησε να σχολιάσει τα λόγια του ιδιοκτήτη των "βιόλα", Ντιέγκο ντέλα Βάλε, ο οποίος υποστήριξε ότι η κατάσταση που δημιούργησε φέτος ο Σόουζα ήταν "ανήσυχη", ενώ για τον πιθανό αντικαταστάτη του, Ζντένεκ Ζέμαν, υποστήριξε: "Είναι μία αυθεντική προσωπικότητα και αποτελεί ιστορία του κάλτσιο και θα μείνει για πάντα έτσι'.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ