SERIE A

Αποκτά ανταγωνιστές ο Στραματσόνι για την Αταλάντα

Αποκτά ανταγωνιστές ο Στραματσόνι για την Αταλάντα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν διατηρήθηκε για πολύ ως πρώτος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Αταλάντα και στο προσκήνιο ήρθε ο Μάσιμο Ντράγκο της Τσεζένα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι απασχόλησε για πολλές ημέρες το ρεπορτάζ της Αταλάντα, ως ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία εν όψει της σεζόν 2016 - 2017. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έμεινε χωρίς ανταγωνισμό...

Η ιστοσελίδα "Tuttomercato" υποστηρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας του Μπέργκαμο, είχε επαφές με τον Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος είναι ένα "απατηλό όνειρο" και ο επόμενος στη λίστα της είναι ο Μάσιμο Ντράγκο.

Ο προπονητής της Τσεζένα έχει να παρουσιάσει καλά αποτελέσματα, θεωρείται μία καλή επιλογή και αρέσει στον πρόεδρο, Περκάσι. Δεν υπάρχει βιασύνη για τη λήψη της απόφασης και προς το παρόν, ο Έντι Ρέια θα ολοκληρώσει τη σεζόν με στόχο να διατηρήσει την Αταλάντα στη Serie A.

Εάν η στροφή σε άλλους προπονητές σημαίνει ότι ο Στραματσόνι απάντησε αρνητικά ή το ταξίδι του αθλητικού διευθυντή, Γκαμπριέλε Ζαμάνα στην Αθήνα, είχε διαφορετικό σκοπό, θα αποδειχθεί στη συνέχεια.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ