SERIE A

Απέλυσε τον Γιούριτς δύο φορές μέσα στο 2017 η Τζένοα

Απέλυσε τον Γιούριτς δύο φορές μέσα στο 2017 η Τζένοα

Δίχως προπονητή η Τζένοα μετά την ήττα της με 2-0 από τη Σαμπντόρια. Παρελθόν ο Γιούριτς για δεύτερη φορά μέσα στο 2017.

Παρελθόν από τον πάγκο της Τζένοα αποτελεί ο Ιβάν Γιούριτς. Η λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό ανακοινώθηκε μετά την ήττα με 2-0 από τη Σαμπντόρια στο τοπικό ντέρμπι, οπού βρήκε τους Γενοβέζους στην 18η θέση της Serie A με μόλις 6 βαθμούς σε 12 παιχνίδια.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι, πως ο 42χρονος προπονητής απολύεται για δεύτερη φορά μέσα στο 2017. Προηγήθηκε η απομάκρυνση του από τον πάγκο των Γενοβέζων τον Φεβρουάριο και η αντικατάσταση του από τον Αντρέα Μαντορλίνι. Δυο μήνες αργότερα επαναπροσλήφθηκε, καταφέρνοντας να παραμείνει 7 μήνες στο τιμόνι των ''ροσομπλού''.

Ο Ιβάν Γιούριτς έχει παρελθόν και ως ποδοσφαιριστής στην Τζένοα, καθώς αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2006 έως το 2010. Ο Κροάτης μέσος σε αυτό το διάστημα είχε 84 συμμέτοχες με 1 γκολ. Μένει να φανεί, αν η συνέχεια της σεζόν του επιφυλάσσει και άλλη θητεία στον πάγκο της Τζένοα...

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ