SERIE A

Αντιμέτωπος με μέλη της Καμόρα ο Γιουνές

Αντιμέτωπος με μέλη της Καμόρα ο Γιουνές
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Αμίν Γιουνές φαίνεται να έχει μετανιώσει τη μεταγραφή του στη Νάπολι, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπος με μέλη της Μαφίας στην ιταλική πόλη.

Ο επιθετικός του Άγιαξ, Αμίν Γιουνές, πιθανότατα από την 1η Ιουλίου του 2018 να είναι μέλος της ομάδας της Νάπολι.

Ωστόσο, μετά από αυτήν την εμπειρία στην ιταλική πόλη ίσως να κάνει δεύτερες σκέψεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η De Telegraaf, όταν έφτασε στην Ιταλία αντίκρισε μια φτωχική και υπανάπτυκτη πόλη για τις απαιτήσεις του, ενώ, επιπλέον ήρθε αντιμέτωπος με μέλη της Καμόρα. Τα μέλη της Μαφίας θέλησαν να συναντήσουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, με τον ίδιο να φοβάται αρκετά και να ξανασκέφτεται την μεταγραφή του.

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός των Ναπολιτάνων, Μαουρίτσιο Σάρι, του εξομολογήθηκε πως οι πρώτοι έξι μήνες στην ομάδα θα είναι προσαρμοστικοί παίρνοντας σταδιακά ευκαιρίες για να καθιερωθεί στη βασικά ενδεκάδα.

Όλα αυτά φαίνεται να μην άρεσαν καθόλου στον 24χρονο Γερμανό, δείχνοντας πως έχει μετανιώσει για την επιλογή της επόμενης ομάδας του. Τα προαναφερθέντα γεγονότα δείχνουν να έχουν επηρεάσει και τις εμφανίσεις του στον Άγιαξ. Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που αρνήθηκε να μπει αλλαγή σε αγώνα του "Αίαντα" κόντρα στην Χέρενφεν, με τη διοίκηση να τον υποβιβάζει στην ομάδα Νέων για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ