SERIE A

Αναβλήθηκε το Τζένοα-Πάρμα

Αναβλήθηκε το Τζένοα-Πάρμα

Παράταση ζωής πήρε η Πάρμα των χιλίων προβλημάτων, με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα της με τη Τζένοα. Συνεχίζουν την απεργία οι παίκτες της.

Μετά την αναβολή του αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε την περασμένη εβδομάδα , η Πάρμα δεν θα παίξει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Serie A, με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να παίρνει σήμερα (27/2) απόφαση για την αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής στο "Λουίτζι Φεράρις".

"Η Πάρμα δεν παίζει την Κυριακή, είναι ένα σοβαρό γεγονός αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτή την επιλογή.

Λάβαμε υπόψη την ψυχική κατάσταση των παικτών και το αίτημα από την Ένωση των παικτών και των προπονητών αλλά αυτή είναι και η τελευταία φορά", δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο.

Οι παίκτες των "παρμέντσι" είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν επρόκειται να κατέβουν για να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς παραμένουν απλήρωτοι, τόσο αυτοί όσο και το προπονητικό επιτελείο, για έξι μήνες, και είχαν ζητήσει να μην οριστεί το παιχνίδι, με την ομοσπονδία να αφουγκράζεται την ιδιαίτερη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και να αποφασίζει αναβολή.

Αναβλήθηκε το Τζένοα-Πάρμα

"Τα χρήματα είναι εδώ, θα μπουν στην ομάδα στις επόμενες ημέρες. Είναι από σπόνσορα. Χρειαζόμαστε 2-3 ημερες για να ξεπεράσουμε κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα.

Δεν ανησυχώ", τόνισε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ομάδας, Τζαμπιέτρο Μανέντι, σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της πόλης και με θέμα συζήτησης τα χρέη που σφίγγουν καθημερινά τη θηλιά γύρω από το λαιμό της ομάδας.

Η απόφαση αυτή αφήνει μία μικρή χαραμάδα ελπίδας για την ομάδα της Αιμιλίας καθώς σε περίπτωση που η Figc δεν έδειχνε διαλλακτική, η ομάδα του Ντοναντόνι θα είχε τιμωρηθεί και ουσιαστικά θα αποχαιρετούσε πρόωρα την κατηγορία (είναι άλλωστε σε δεινή θέση ούσα ουραγός και στο -13 από τη ζώνη του υποβιβασμού).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ