SERIE A

Ανανεώνει στη Μπολόνια ο Οικονόμου

Ανανεώνει στη Μπολόνια ο Οικονόμου

Σε προχωρημένες επαφές για την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μπολόνια βρίσκεται ο Μάριος Οικονόμου, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr.

Το καλοκαίρι ο Μάριος Οικονόμου βρέθηκε στο "στόχαστρο" της Νάπολι, αλλά οι δεδομένες επαφές ανάμεσα στην ομάδα του ιταλικού νότου και τη Μπολόνια δεν ευοδώθηκαν. Ο Γιαννιώτης σέντερ μπακ παρέμεινε στους "ροσομπλού", με τους οποίους συμμετέχει στο Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός και η διοίκηση της Μπολόνια βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε επαφές, ώστε το συμβόλαιό του να επεκταθεί για τρία-τέσσερα χρόνια ακόμη με αυξημένες φυσικά αποδοχές. Το αργότερο εντός των επόμενων δύο ημερών θα υπάρχουν σχετικές εξελίξεις.

Ο Οικονόμου έκανε το άλμα για το ιταλικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2013. Αρχικά υπέγραψε στην Κάλιαρι και την επομένη, το 2014 δηλαδή, πήρε μεταγραφή στην Μπολόνια. Στην εφετινή Serie A έχει ήδη καταγράψει 5 συμμετοχές σε επτά παιχνίδια.

Ο Ηπειρώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά στην ομάδα Νέων και ακολούθως και στους άνδρες.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ