SERIE A

Ανακοίνωσε Καρλάο η Τορίνο

Foto Fabio Ferrari/LaPresse
08/01/2017 Torino, Italia
Sport Calcio
Torino FC - Carlão, nuovo giocatore del Torino Fc.
Nella foto:Carlos Roberto da Cruz Júnior detto Carlão

Photo Fabio Ferrari/LaPresse
January 08, 2017 Turin, Italy
Sport
Torino Fc - Carlão, new player of Torino Fc
In the pic: Carlos Roberto da Cruz Júnior detto Carlão
Foto Fabio Ferrari/LaPresse 08/01/2017 Torino, Italia Sport Calcio Torino FC - Carlão, nuovo giocatore del Torino Fc. Nella foto:Carlos Roberto da Cruz Júnior detto Carlão Photo Fabio Ferrari/LaPresse January 08, 2017 Turin, Italy Sport Torino Fc - Carlão, new player of Torino Fc In the pic: Carlos Roberto da Cruz Júnior detto Carlão LAPRESSE

Η Τορίνο ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρλάο απ' τον ΑΠΟΕΛ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με την ιταλική ομάδα.

Παίκτης της Τορίνο με κάθε επισημότητα είναι ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ταξίδεψε στην Ιταλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ιταλική ομάδα.

Λίγο αργότερα, ήρθε κι η επιβεβαίωση, μέσω ανακοίνωσης απ' τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ευχαρίστησε τον 30χρονο άσο για την προσφορά του στο σύλλογο. Θυμίζουμε πως ο Καρλάο βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε τελικά.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Τορίνο κάλυψε τη ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ και τον έκανε "δικό" της.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή Carlos Roberto da Cruz Junior από τον ΑΠΟΕΛ στην Torino FC.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα μας, τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ο Carlao ευτύχησε να στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και να αγωνιστεί τρεις φορές σε επίπεδο ευρωπαϊκών ομίλων.

Ευχόμαστε στον Carlao ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του καθώς και προσωπική υγεία".

Το tweet της Τορίνο:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ