SERIE A

Αλλάζει το καλεντάρι στη Serie A

AC Milan's Gabriel Paletta goes for the ball during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou)
AC Milan's Gabriel Paletta goes for the ball during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou) AP

Η Serie A αλλάζει... συνήθειες και ανακοίνωσε ότι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα θα διεξαχθούν κανονικά αγωνιστικές.

Χριστουγεννιάτικη διακοπή στα μέσα Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει η Serie A, όπως ανακοινώθηκε από τη λίγκα.

Η καινοτομία έχει να κάνει με τις αλλαγές στις ημερομηνίες που θα προκαλέσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο αναγκάζει τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένο για τις 14 Ιουνίου και κατά συνέπεια η Serie A θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαΐου 2018, με την αρχή να γίνεται στις 20 Αυγούστου 2017.

Από εκεί και πέρα, προβλέπονται τρεις μεσοβδόμαδες αγωνιστικές στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 25 Οκτωβρίου και στις 18 Απριλίου, καθώς και τέσσερις διακοπές για αγώνες της εθνικής, στις 3 Σεπτεμβρίου, στις 8 Οκτωβρίου, στις 12 Νοεμβρίου και στις 25 Μαρτίου.

Αγωνιστικές θα διεξαχθούν κανονικά στις 23 και 30 Δεκεμβρίου, καθώς και στις 6-7 Ιανουαρίου και μετά από τα Φώτα θα υπάρξει η διακοπή της σεζόν, μέχρι τις 21 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, το Supercoppa θα διεξαχθεί στις 13 Αυγούστου στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, ενώ το Tim Cup στις 30 Ιουλίου.

Όσο για το κύπελλο, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν τα προημιτελικά. Ο πρώτος γύρος των ημιτελικών θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 28 Φεβρουαρίου, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου.

Photo credits: AP Photo/Alexandra Panagiotidou

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ