SERIE A

Αγόραζε με 100.000 ευρώ κάθε ματς της Κατάνια!

Αγόραζε με 100.000 ευρώ κάθε ματς της Κατάνια!

Η Κατάνια αντιμετωπίζει κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς ο πρώην πρόεδρός της παραδέχτηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ότι "έστησε" πέντε ματς των "ελεφάντι". Διαβάστε το story.

Μπορεί να τερμάτισε την περασμένη σεζον στην 15η θέση της Serie B και να απέφυγε τον υποβιβασμό στη Lega Pro, όμως το εισιτήριο της παραμονής που κέρδισε εντός γηπέδων η Κατάνια κινδυνεύει να το απωλέσει με απόφαση δικαστηρίου.

Και αυτό γιατί μετά την πρόσφατη σύλληψη του από την ιταλική αστυνομία ο Αντόνιο Πουλβιρέντι ομολόγησε ενώπιον της δικαιοσύνης πως με την ιδιότητα του προέδρου της ομάδας πρωταγωνίστησε στη χειραγώγηση πέντε αγώνων στα οποία πήρε μέρος η ομάδα της Σικελίας.

Συγκεκριμένα, ο Πουλβιρέντι παραδέχτηκε ότι "αγόρασε" μέσω δωροδοκιών τα ματς της Κατάνια απέναντι σε Βαρέζε, Τραπάνι, Λατίνα, Τερνάνα και Λιβόρνο, δίνοντας για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά το ποσό των 100.000 ευρώ (συνολικά έδωσε 500.000 ευρώ!).

Αγόραζε με 100.000 ευρώ κάθε ματς της Κατάνια!

Όπως ομολόγησε, το μοναδικό του κίνητρο για να προχωρήσει σε αυτές τις ενέργειες ήταν για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία, ενώ παράλληλα αρνήθηκε πως στοιχημάτισε σε αυτά τα ματς για να βγάλει όφελος.

Από την πλευρά της η Κατάνια εξέδωσε τη Δευτέρα επίσημη ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει: "Ο κύριος Πουλβιρέντι παραδέχτηκε ότι είχε επαφή με άλλες πλευρές για να επηρεάσει το αποτέλεσμα αρκετών αγώνων και το έκανε αυτό για να σώσει την Κατάνια από την κατηγορία.

Αγόραζε με 100.000 ευρώ κάθε ματς της Κατάνια!
ACIFOTOPRESS

Παρόλα αυτά εξέφρασε την άποψη ότι αυτά τα συμβόλαια δεν επηρεάσαν πραγματικά τα επίμαχα ματς". Σημειώνεται πως από τα πέντε ματς που φέρεται να "αγόρασε" ο Πουλβιρέντι, η Κατάνια πανηγύρισε 4 νίκες ενώ είχε και 1 ισοπαλία.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ