ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Υποβάλλεται σε αφαίρεση όγκου επιθετικός της Βίλεμ

Υποβάλλεται σε αφαίρεση όγκου επιθετικός της Βίλεμ

Ο Ισπανός επιθετικός της Βίλεμ, Φραν Σολ, αναμένεται να εγχειριστεί την Πέμπτη (26/10) προκειμένου να του αφαιρεθεί όγκος που εντοπίστηκε στα γεννητικά του όργανα.

Η Βίλεμ ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (26/10) ο επιθετικός της, Φραν Σολ, θα υποβληθεί σε εγχείριση για αφαίρεση όγκου στους όρχεις. Ο 25χρονος Ίβηρας ποδοσφαιριστής υποστήριξε στην επίσημη σελίδα της ολλανδικής ομάδας:

"Θα συνεχίσουμε τις εξετάσεις με ελπίδα, ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Θέλουμε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου και να μην ενοχλήσουν. Η υποστήριξη που λαμβάνουμε από την ομάδα είναι πολύ σημαντική".

Από τη πλευρά του, ο general manager της ομάδας του Τίλμπουργκ, Μπέρι φαν Χουλ, υποστήριξε: "Είμαστε σοκαρισμένοι από τα νέα. Ευχόμαστε στον Φραν και την οικογένειά του δύναμη. Από τη στιγμή που θα έχουμε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του, θα προβούμε σε ανακοινώσεις".

Ο Φραν Σολ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους Μοράτα, Καρβαχάλ, Σαράμπια και Λούκας Βάθκεθ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Λούγκο και Οβιέδο και στη συνέχεια εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Το 2015 προωθήθηκε στην πρώτη κι από πέρυσι είναι κάτοικος Ολλανδίας.

Photo credits: Willem-ii.nl

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ