ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Τεν Κάτε: "Ο Αναστασίου επηρεάστηκε από εξωαγωνιστικά"

Τεν Κάτε: "Ο Αναστασίου επηρεάστηκε από εξωαγωνιστικά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρόντα.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόντα και ως προπονητή τον γνωρίζει καλά ο Χενκ Τεν Κάτε, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα "soccernews.nl" και εγκωμίασε τον άλλοτε συνεργάτη του.

"Τον συνάντησα πριν λίγα χρόνια, όταν μου τον σύστησε ο Νίκος Μχλάς που τον προπονούσα στη Φιτέσε. Ο Γιάννης είναι ένας συμπαθής άνθρωπος, είναι ευγενής και συμπεριφέρεται σωστά. Με βοήθησε πολύ ως συνεργάτης. Μάθαινε γρήγορα, ενδιαφερόταν και είχε επαρκή κατάρτιση για προπονητής" ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, αναφέρθηκε στους λόγους που ο Αναστασίου απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό: "Δούλεψε 2,5 χρόνια στην Ελλάδα και επέμεινε πολύ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Εξακολουθώ να έχω επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ξέρω ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του. Πήρε το καλύτερο από τους παίκτες, αλλά στο τέλος επηρεάστηκε από τα εξωαγωνιστικά ζητήματα".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ