ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας ο Μπλιντ

Assistant trainer Danny Blind of Holland during the friendly match between the Netherlands and Colombia at the Amsterdam Arena on November 19, 2013 in Amsterdam, The Netherlands
Assistant trainer Danny Blind of Holland during the friendly match between the Netherlands and Colombia at the Amsterdam Arena on November 19, 2013 in Amsterdam, The Netherlands VI IMAGES / JEROEN PUTMANS

Ο Ντάνι Μπλιντ είναι ο αντικαταστάτης του Γκους Χίντινκ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ολλανδίας, με τον 53χρονο προπονητή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά το διαζύγιο με τον Γκους Χίντινκ η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέλεξε τον διάδοχό του στον πάγκο της εθνικής ομάδας, ο οποίος θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ντάνι Μπλιντ.

Ο άλλοτε κάπτεν του Άγιαξ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ωστόσο όπως έγινε γνωστό η παρουσία του θα κριθεί το καλοκαίρι του 2016, με βάση τί θα έχει καταφέρει όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση των "οράνιε" στα τελικά του Euro 2016.

"O μοναδικός μου στόχος είναι να πάμε στην τελική φάση. Τώρα δεν κοιτάζω πίσω, το μόνο που μετράει είναι να βρεθούμε στα τελικά του Euro. Θα εργαστώ σκληρά μαζί με το επιτελείο μου για να το πετύχουμε αυτό", δήλωσε ο Μπλιντ στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.

Στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας ο Μπλιντ

Υπενθυμίζεται πως ο Χίντινκ "πλήρωσε το μάρμαρο" για την άσχημη πορεία της Ολλανδίας στα προκριματικά της διοργάνωσης, που την βρίσκει αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του ομίλου της πίσω από Ισλανδία και Τσεχία, με τον Μπλιντ να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κόντρα στην Ισλανδία και να έπεται ταξίδι στην Τουρκία.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ