ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ρεκόρ με 25.128 λεπτά χωρίς γκολ στην Eredivisie

Ρεκόρ με 25.128 λεπτά χωρίς γκολ στην Eredivisie

Ο Άρνολντ Κράισβαϊκ έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 300 παιχνίδια της Eredivisie και πλέον κατέχει το ρεκόρ... μη σκοραρίσματος στην κατηγορία.

Ο Άρνολντ Κράισβαϊκ σημείωσε ένα ρεκόρ που δεν θα το ήθελε κανείς ποδοσφαιριστής, είτε στην Eredivisie είτε σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου. Από αυτήν την εβδομάδα είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο ολλανδικό πρωτάθλημα χωρίς να έχει σκοράρει.

Ο 32χρονος αριστερός μπακ της Φίτεσε δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ, με συνέπεια να καταρρίψει το ρεκόρ που κατείχε ο Τζον Φέλντμαν, Ολλανδός αμυντικός που είχε βρεθεί και στην αποστολή των "οράνιε" για το Euro 1996.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 25.127 λεπτά και πλέον ο Κράισβαϊκ βρίσκεται... μόνος του στην κορυφή και απλά διευρύνει το σερί. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των Χρόνινχεν, Άντερλεχτ, Ρόντα και Χέρενφεν, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με καμία από τις ομάδες του σε καμία επίσημη διοργάνωση σε επίπεδο ανδρών!

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ακόμα ένα σχετικό ρεκόρ στο οποίο έρχεται... δεύτερος, αλλά μπορεί να καταρρίψει. Ο Κράισβαϊκ έχει αγωνιστεί σε 302 παιχνίδια της Eredivisie χωρίς να σκοράρει. Τα περισσότερα ανήκουν στον Πάσκαλ Μπόσχαρτ, ο οποίος αγωνίστηκε σε 327 ματς της Eredivisie δίχως να σκοράρει, έστω κι αν υπολείπεται κατά 505 λεπτά σε σχέση με τον Κράισβαϊκ.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ