ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρώτη ήττα για τον Αναστασίου

Πρώτη ήττα για τον Αναστασίου

Η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου ηττήθηκε 0-1 από τη Φιτέσε, ενώ ο Λάμπρου ήταν βασικός στη νίκη της Βίλεμ επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, το 3Χ3 έκανε η Αϊντχόφεν.

Συνεχίστηκε η 3η αγωνιστική της Eredivisie το Σάββατο (20/8), με τη διεξαγωγή τεσσάρων παιχνιδιών. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι θριαμβευτές της ημέρας, αφού μέτρησαν τρία διπλά και μόνο σε μία περίπτωση νίκησε ο γηπεδούχος. Παράλληλα, υπήρξε και ελληνικό ενδιαφέρον σε τρία από τα τέσσερα ματς.

Μετά από δύο ισοπαλίες, η Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου ηττήθηκε για πρώτη φορά στην Eredivisie, με 0-1 στην έδρα της από τη Φιτέσε. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπάκερ στο 22', με τη γηπεδούχο να μην καταφέρνει να αντιδράσει στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς.

Ρόντα: Βαν Ντερ Λιρ, Κουμ, Μπρούερς (85' Μπόισεν), Φαν Πέπεν, Μίγιετς, Ρούτλες (64' Ντε Σίλβα), Αουάσαρ, Φαν Χάιφτ, Ατζαγκούν (70' Μιτίδες), Νουρ, Ρόσεβελ

Φιτέσε: Ρουμ, Κρουισβάικ, Κάσχια, Φαν ντερ Βεργ, Λιρντάμ, Γέινι, Μπάκερ (80' Καζάισβίλι), Νακάμπα, Βολφσβίνκελ (59' Γιούνινγκ), Ρασίκα, Νάθαν (46' Φαν Μπέργκεν)

Απρόσμενη ήττα για τον Άγιαξ, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από τη Βίλεμ στο Amsterdam Arena. Τι και αν το ματς άρχισε ιδανικά για τον "Αίαντα", ο οποίος προηγήθηκε στο 1' με τον Κλάασεν, τελικά η φιλοξενούμενη έκανε την ανατροπή με τα γκολ των Φάλκενμπεργκ στο 28' και του Σολ στο 31'. Ο Λάμπρου ήταν βασικός για τη Βίλεμ.

Άγιαξ: Ονάνα, Βέλτμαν, Ντάικ (46' Φίεργκιβερ), Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Κλάασεν, Μπάζοερ (46'Σινκγκράβερ), Φαν ντε Μπικ (73' Μπασιέρα), Τραορέ, Γιουνές, Ελ Γκαζί

Βίλεμ: Λάμπρου, Πίτερς, Γιόπεν, Λάχμαν, Φαν Άνχολτ (75' Χέρκινς), Φάλκενμπεργκ (87' Ογκμπέτσε), Όγιο, Χάγιε (73' Καλκάν), Φαν ντερ Μπούμεν, Αντράντε, Σολ

Το 3Χ3 πέτυχε η Αϊντχόφεν στην Eredivisie, με την εύκολη επικράτηση της με 4-0 επί της Τσβόλε εκτός έδρας. Ο Μιρίν άνοιξε το σκορ στο 22', ο Χέντριξ διπλασίασε τα γκολ στο 35' και η νίκη ολοκληρώθηκε με τον ντε Γιονγκ στο 86' και τον Μπέργκβιν στο 89'.

Τσβόλε: Βαν ντερ Χαρτ, Φαν Πόλεν, Μαρσελίς, ντε Πάβερτ, Βερντόνκ, Σάντλερ (46' Μοκχτάρ), Μπραμά, Νίλαντ (91' Μαστούρ), Τομάς, Μένινγκ (64' Ακχαμπάρ), Εχιζίμπουε

Αϊντχόφεν: Ζοέ, Μορένο, Αρίας, Μιρίν, Βίλεμς (72' Μπρένετ), Γκουαρντάντο, Πρόπερ, Χέντριξ, ντε Γιονγκ, Νάρσινχ (85' Μπέργκβιν ), Λοκάντια (82' Σχβάαμπ)

Με τον Κουίνσι να παίζει βασικός και να δημιουργεί το δεύτερο γκολ, η Ναϊμέγκεν νίκησε 2-1 τη Χέρενφεϊν. Ο Ντούμιτς έδωσε το προβάδισμα στη γηπεδούχο στο 32', αλλά ο Φαν Αμερσφόρτ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, στο 58' ο Οφόσου πέτυχε το 2-1, που ήταν το τελικό σκορ.

Ναϊμέγκεν: Ντέλε, Ντιρεστάμ, Ντούμιτς, Χέινλοθ, Γκόλα, Μπρέινμπουργκ, Φον Χάακε (84' Ραϊγί), Μπίκελ, Κουίνσι (80' Μπουβαλντά), Οφόσου, Μάγι

Χέρενφεϊν: Μούλντερ, Μαρσό, Μπίκερ, Φαν Άκεν, Γιούστε, Τζαρς, Ναμλί (73' Βέρμαν), Γκουτσανετζάντ, Σλάγβκερ (66' Λάρσον), Ζενέλι, Φαν Αμερσφόρτ (76' Θερν)

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ