ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Πρόκριση με "6άρα" η Αϊντχόφεν

Πρόκριση με "6άρα" η Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 6-0 την Χένεμουιντεν και προκρίθηκε στους "16" του ολλανδικού κυπέλλου, έχοντας κορυφαίο τον Γκαστόν Περέιρο (video)

Εύκολη πρόκριση πήρε η Αϊντχόφεν στους "16" του ολλανδικού κυπέλλου, όπως αναμενόταν άλλωστε, καθώς νίκησε με Χένεμουιντεν στο "Φίλιπς Στάντιον".

Ο αντίπαλός της παίζει στην 4η κατηγορία και δεν άντεξε ούτε 8 λεπτά η άμυνά της, καθώς στο 8' άνοιξε το σκορ ο Λουκ ντε Γιόνγκ.

Έζησε πάντως το όνειρο, καθώς το δεύτερο γκολ ήρθε στο 61' από τον Γκαστόν Περέιρο, οποίος σκόραρε ξανά στο 63' και στο 86' ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Ο Ντάβι Πρέπερ είχε κάνει το 4-0 στο 65' και ο Έκτορ Μορένο το 5-0 στο 68', δηλαδή τα 4 γκολ από το 2ο μέχρι το 5ο μπήκαν μέσα σε λιγότερο από 8 λεπτά.

Όσον αφορά στις άλλες δύο μεγάλες ομάδες της χώρας, τις Φέγενοορντ και Άγιαξ, την Τετάρτη τίθενται αντιμέτωπες στο Ρότερνταμ, έτσι μία θα αποκλειστεί νωρίς.

Η σύνθεση της Αϊντχόφεν...

Πασφίρ, Άριας, Ισιμά-Μιρέν, Έκτορ Μορένο, Μπρένετ, Χέντριξ, Σχάαρς, Πρέπερ (69' Μπέρχβαϊν), Γκαστόν Γκερέιρο, Λοκάντια (79' Ντε Βάις), Λουκ ντε Γιονγκ (69' Φλουτ).

Αϊντχόφεν - Χένεμουιντεν 6-0

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ